Å formidle

Vi utvikler slagferdige løsninger fra strategisk planlegging til praktisk utførelse, enten det er snakk om nettsider, film, foto eller kampanjer. Vi hjelper deg med å fortelle din historie, om det er hvem du er, noe du brenner for eller noe du tilbyr.

Q

Foto og film

Vi leverer foto- og filmtjenester til de fleste behov, enten det er snakk om portrettbilder av ansatte på nettsiden, filmsnutter til Facebook, reklame- og forklaringsvideoer eller dronevideoer. Vår fotograf har lang erfaring med arkitekturfotografi, forskningsformidling og produktfotografering. 

Vi har fotografert både Powerhouse Brattøra og Powerhouse Telemark for Maxeon, en av de ledende solcelle-leverandørene i verden.

Rasmus og Verdens beste band

Studiofotografering med Rasmus og Verdens beste band er en arti dag på jobb!

Gangstad Gård

Matfotografering for Gangstad med HPD som detaljfokusert stylist - alltid like utfordrende å få fram så mange produkter på en gang!

Q

Kommunikasjonstjenester

Vi leverer et fullspekter av kommunikasjons- og markedstjenester, fra planlegging og kommunikasjonsplattformer, til tekst- og innholdsproduksjon og annonseplassering.

Hos disse kundene leverer vi et mangfold av tjenester som gir et helhetlig uttrykk: Sjømatbedriftene, NTNU/Discovery, Snelandia, Scene Finnmark og Varangerfestivalen.

Kunde: Sjømatbedriftene
Sjømatbedriftene sto ovenfor en spennende utvikling med navneskifte, omlegging og ikke minst vekst da vi fikk være med på laget. De har en omfattende organisasjon med stor medlemsmasse, og favner mange ulike arrangement i løpet av året. Det ble derfor viktig å utvikle tydelige verktøy som de selv kan bruke, samt like tydelige men også fleksible designmanualer til bruk på de ulike arrangementene og ellers i deres daglige virke. Vi har designet logo, illustrert sporingsprosessen til norsk fiskemat, intervjuet konferansedeltakere, lagd powerpoint-maler og digitale annonser for å nevne noe.
Å sørge for at kunden er kjent med hvordan de skal bruke sin nye profil, gi dem tilganger til riktige filer og maler, samt sørge for god opplæring i å legge ut bloggposter og sende ut nyhetsbrev, er også veldig viktig for å kvalitetssikre bruken av den nye profilen.

Å forene

Mange bekker små gjør en står Å. Infinitiv er stiftet av selskapene Synlig design og foto, Arc Giraff, Høydare design og illustrasjon og Tarje Skjefstad AS. Sammen har vi en tverrfaglig kompetanse som gjør at vi ser både helheten og detaljene i design- og kommunikasjonsarbeidet.
Vi holder til i Atelier Ilsvika i Trondheim, men arbeider over hele landet. Vi har en koordinator i Vadsø som følger opp våre kunder i Finnmark og samarbeidspartnere i Stavanger og Tønsberg.

Birgit Rostad

Birgit er designer og fotograf fra Inderøya i Nord-Trøndelag, med forkjærlighet for nettsidedesign, platecover og alt som kan kuttes og lages i papir. Hun har arbeidet med design og produktutvikling for blant annet Kremmerhuset i Synlig design og foto, som hun startet sammen med Erik i 2000. Kan bli helt forgapt i fontedesign på gamle blikkbokser og bøker…

Grafisk/web-designer
Tlf: 905 49 732
birgit@infinitiv.no

Per Steinar Moen

Per Steinar Moen er tekstforfatter, digital historieforteller, webutvikler og medierådgiver, en altmuligmann med mange baller i lufta fra Vadsø. Han har vært med i reklamebyrået Arc Giraff siden 1999. Selv om han skriver notater med fyllepenn og har fem mekaniske skrivemaskiner, elsker han å utforske og utvikle digitale løsninger.

Tekstforfatter
Tlf. 916 24 694
psmoen@infinitiv.no

Tarje Skjefstad

Tarje Skjefstad er lysplanlegger, produktdesigner, 3D-modellør og pedagog. Han har i mange år drevet med lysplanlegging og produktdesign i eget firma. Han fortrylles av alt som kan skjæres, freses eller stanses ut av flatt materiale og bygges til nye volumer. Flat is more.

Produktdesigner
Tlf. 452 50 746
tarje@infinitiv.no

Erik Børseth

Erik er digital rådgiver, fotograf og filmsnuttskaper fra Steinkjer med mange års erfaring fra Synlig design og foto, hvor han arbeider med alt fra foto og film til nettsider og trykksaker. Portrettfotografi, dronefilming, visuell historiefortelling og hagedyrking er hans spesialområder.

Fotograf
Tlf: 926 55675
erik@infinitiv.no

Ane Nordvik Hasselberg

Ane er designer og illustratør fra Valnesfjord. Hun har drevet Høydare design og illustrasjon , hvor hun har jobbet med alt fra logoutvikling, illustrasjoner, produktutvikling innen håndverk, festivaler til utsmykning. Hun har tidligere jobbet i Birka, nasjonalt senter for kunst og håndverk og i ulike designbyrå i Trondheim og Oslo. Hun har utgitt Norges første kokebok med 101 oppskrifter med brunost.

Designer/Illustratør
Tlf. 992 48 503
ane@infinitiv.no

Mellomila 56
7018 Trondheim
Tlf  73 53 15 45
hei@infinitiv.no

Ta gjerne kontakt for
en uforpliktende prat.